SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
números disponíveisvol.33 número4vol.34 número1 índice de autoresíndice de materiabúsqueda de artículos
Home Pagelista alfabética de revistas   RSS

Revista Boliviana de Química
versión On-line ISSN 0250-5460

 

Tabla de contenido
Rev. Bol. Quim vol.33 no.5 La Paz dic. 2016

 Artículos Originales
  
 ·  A study of the eatable fruit of Garcinia Gardneriana
Chávez Cury1,*, Galia; Abela Gisbert², María del Carmen; Rendón Porcel¹, Willy José

        · resumen en Español | Inglés     · texto en Español     · Español ( pdf )
  
 ·  Interacción of 2-aminophenol, 4-aminophenol, 2-nitrophenol and 4-nitrophenol with manganese and nickel hexacyanoferrate (II) complexes
Bhalkaran1,2, Savi; Brij B., Tewari1,*

        · resumen en Español | Inglés     · texto en Español     · Español ( pdf )
  
 ·  Presence of atranorin in Physcia Sorediosa: Short report
Maldonado Montano¹, Ángel; Menesses², Rosaicela; Bravo³, José A; Vila1,*, José L

        · resumen en Español | Inglés     · texto en Español     · Español ( pdf )
  
 ·  Synthesis of benzylideneacetophenone under microwave irradiation; green chemistry: Short report
Ibieta Jiménez¹, Gabriela; Bravo², José A; Vila1,*, José Luis

        · resumen en Español | Inglés     · texto en Español     · Español ( pdf )
  
 ·  Encapsulation, characterization and thermal stability of anthocyanins from Zea Mays L. (Purple Corn)
Mendoza Sillerico1,2, Evelyn V.; Curi Borda², Cecilia K.; Rojas Mercado¹, Virginia J.; Alvarado Kirigin2,*, Juan A.

        · resumen en Español | Inglés     · texto en Español     · Español ( pdf )
  
 ·  Chemical and mineralógica!. Characterization of Machu Rumi, a clay with geofagic uses by residents of Chimpajilahuata Community of Azángaro district, Puno, Perú
Chui Betancur1,*, Heber Nehemias; Acosta Najarro², Dwight Roberto; Olivera de Lescano³, Paula Ofelia; Huamán Monroy¹, Godofredo

        · resumen en Español | Inglés     · texto en Español     · Español ( pdf )
  
 ·  Assessment of pre-requirements of haccp and analysis of critical control points for safety during production of artisanal and industrial bread
Castañeda, Rossio; Fuentes, Catalina; Peñarrieta, J. Mauricio

        · resumen en Español | Inglés     · texto en Español     · Español ( pdf )
  

Creative Commons License Todo el contenido de esta revista, excepto dónde está identificado, está bajo una Licencia Creative Commons