SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.16 issue34The use of parasitoids for the biological control of fruit flies in Santa CruzEducation in Bolivia for the last twenty years: two reforms and some social research issues author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

  • Have no similar articlesSimilars in SciELO

Share


Tinkazos

On-line version ISSN 1990-7451

Abstract

ENRIQUEZ E., René. Productos agroindustriales con alto valor nutricional en la Amazonía boliviana. Tinkazos [online]. 2013, vol.16, n.34, pp.119-130. ISSN 1990-7451.

La moringa, el asaí, el majo y el copoazú, frutos naturales de la Amazonía pandina, presentan un potencial agroindustrial importante, por su posibilidad de desarrollo y alto valor nutricional. Estos cuatro frutos han sido elegidos por un equipo de investigadores para un proceso de experimentación. Los resultados obtenidos revelan cualidades y valores destacados que, después de una industrialización, podrían mejorar las condiciones económicas y de salud de la región.

Keywords : nutrición; moringa; asaí; majo; copoazú; valor nutritivo; estudio de mercado; Cobija.

        · abstract in English     · text in Spanish     · Spanish ( pdf )

 

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License