alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : QUISPE, J [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Claros, A et al. Estructura y cuantificación de la cadena agroalimentaria de carne de llama, estudio de caso: Turco. RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.169-177. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


   2 / 3
select
to print
 Laime, V et al. Técnicas para la elaboración de subproductos procesados con carne de llama. RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.132-141. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


   3 / 3
select
to print
 Arzabe, C et al. Determinación del rendimiento y la rentabilidad de los cortes menores de la carne de llama (Lama glama L.). RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.116-124. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information