alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PENARRIETA, J. MAURICIO [Author]
References found : 21 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 3 go to page          


   1 / 21
select
to print
 Castañeta, Grover, Castañeta, Ruddy and Peñarrieta, J. Mauricio Cambios fisicoquímicos por exposición a la radiación solar en tubérculos de oxalis tuberosa, “oca” cultivados en Bolivia. Rev. Bol. Quim, Jun 2022, vol.39, no.2, p.18-29. ISSN 0250-5460


   2 / 21
select
to print
 Chávez Cury, Galia et al. Estudio bromatológico del fruto y palma de la especie arbórea euterpe precatoria, palmera de asaí, Ixiamas, departamento de La Paz, Bolivia. Rev. Bol. Quim, Dic 2021, vol.38, no.5, p.42-51. ISSN 0250-5460


   3 / 21
select
to print
 Ibieta, Gabriela and Peñarrieta, J. Mauricio Caracterización química y cuantificación de taninos del polvo de Caesalpinia spinosa: Tara Boliviana. Rev. Bol. Quim, Abr 2021, vol.38, no.1, p.26-35. ISSN 0250-5460


   4 / 21
select
to print
 Rendón P, Willy J. et al. Extracción, separación, e identificación del carotenoide y xantófilo neoxantina por HPLC-MS de la especie alimentica inga ingoides (RICH) willd, pacay, colectada en Coroico, Bolivia. Rev. Bol. Quim, Dic 2020, vol.37, no.5, p.233-237. ISSN 0250-5460


   5 / 21
select
to print
 Popova, Teodora et al. Fatty acid composition in llama meat from bolivian markets, observation from three different markets. Rev. Bol. Quim, June 2020, vol.37, no.2, p.64-73. ISSN 0250-5460


   6 / 21
select
to print
 Ortiz S., Jimena et al. Determinación de teobromina, catequina, capacidad antioxidante total y contenido fenólico total en muestras representativas de cacao Amazónico Boliviano y su comparación antes y después del proceso de fermentación. Rev. Bol. Quim, Abr 2019, vol.36, no.1, p.40-50. ISSN 0250-5460


   7 / 21
select
to print
 Rioja Antezana, Alejandra P. et al. Determinación de la capacidad antioxidante total, fenoles totales, y la actividad enzimática en una bebida no láctea en base a granos de chenopodium quinoa. Rev. Bol. Quim, 2018, vol.35, no.5, p.168-176. ISSN 0250-5460


   8 / 21
select
to print
 Castañeda, Rossio, Fuentes, Catalina and Peñarrieta, J. Mauricio Assessment of pre-requirements of haccp and analysis of critical control points for safety during production of artisanal and industrial bread. Rev. Bol. Quim, Dic 2016, vol.33, no.5, p.196-208. ISSN 0250-5460


   9 / 21
select
to print
 Fuentes, Catalina et al. Separación y caracterización de macromoléculas utilizando Fraccionamiento en Flujo mediante Campo de Flujo Asimétrico.. Rev. Bol. Quim, Jul 2016, vol.33, no.2, p.72-80. ISSN 0250-5460
    · text in spanish


   10 / 21
select
to print
 Peñarrieta, J. Mauricio et al. PHENOLIC COMPOUNDS IN FOOD. Rev. Bol. Quim, Dic 2014, vol.31, no.2, p.68-81. ISSN 0250-5460
    · text in spanish


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information