alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CONDORI, G [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Claros, L et al. Caracterización de la estructura y cuantificación de la cadena agroalimentaria de carne de llama estudio de caso: Lagunas, Papel Pampa y Sajama. RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.185-192. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


   2 / 6
select
to print
 Claros, A et al. Estructura y cuantificación de la cadena agroalimentaria de carne de llama, estudio de caso: Turco. RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.169-177. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


   3 / 6
select
to print
 Pilco, S et al. Nuevos procesos en la elaboración del charqui de llama. RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.147-155. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


   4 / 6
select
to print
 Gerken, M et al. Evaluación organoléptica en carne de camélidos (resultados del panel test en Bolivia y Perú). RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.125-131. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


   5 / 6
select
to print
 Arzabe, C et al. Determinación del rendimiento y la rentabilidad de los cortes menores de la carne de llama (Lama glama L.). RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.116-124. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


   6 / 6
select
to print
 Condori, G et al. Sistema de clasificación de carcasas de llama  . RIIARn, 2018, vol.5, no.Especial, p.107-115. ISSN 2409-1618
    · text in spanish


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information